Havukka-ahon ajattelija / Tilausohjelmisto

Veikko Huovisen Havukka-ahon ajattelijaa, Konsta Pylkkästä on nyt mahdollista tilata esimerkiksi sukujuhliin, yritysten virkistyspäiviin tai pikkujouluihin. 15-45 minuutin mittaisen Pylkkäs-monologin esittää Huovisen kotipitäjästä Sotkamosta Hannu Väyrynen, joka on esittänyt Pylkkästä jo 22 vuoden ajan.

Väyrynen on esittänyt Pylkkästä jo yli 1000 kertaa. Musiikilla ja huumorilla höystetyssä esityksessä Konsta Pylkkänen pohtii maailmankaikkeuden kysymyksiä kuten avaruuden valloituksia, tulipasillia, mittarimatoa, lentokaloja, tulikettua, välikäsiä, helsinkiläisten käymälää, viisausopin lajeja jne.

Hannulta onnistuu myös laulu akustisen kitaran kera, joten pakettiin voi lisätä musisointia tai vaikka yhteislaulua.

Räätälöimme esityksen aina henkilökohtaisesti tarpeidesi mukaan.

Kysy tarjousta!

Lisätietoja: teatterihavukkary@gmail.com – p. 044 7255 800